Så funkar det

Låter det spännande? Här får du en enkel överblick över hur det går till när du hyr produkter av oss.

Boka

Alla våra produkter visas på startsidan. När du har klickat på den produkt du är intresserad av, visas en kalender längst ner på sidan där du väljer bokningsdatum. Alla bokningar gäller heldagar och sker bara via hemsidan, med undantag för större bokningar och bokningar som är längre än en vecka. Även betalningen sker snabbt och enkelt via hemsidan. Avbokning måste ske senast 48 timmar innan hämtningstiden, och bokningsavgiften återbetalas inte.

Större bokningar

Vill du hyra flera produkter till din företagsfest eller till ett event? Då kan du maila dina önskemål till oss på boka@actionrent.se så återkommer vi med prisförslag. Självklart kan vi också hjälpa dig att välja produkter och tillbehör, för bästa möjliga upplevelse.

Hämta

Produkterna finns på Centrumvägen 94 i Tenhult, ca. 2 mil söder om Jönköping, och hämtas tidigast kl. 07.00. Tänk på att om du har bokat flera fordon så behöver du flera bilar. Trailer får du naturligtvis låna av oss, och dina produkter kommer att vara lastade och klara när du kommer.

Utkörning

Vi erbjuder även utkörning. Kontakta oss för mer information.

Tillbehör

Förutom de tillbehör som ingår i bokningen, har vi också vissa extraprylar som du kan hyra på plats vid avhämtning och som du enkelt betalar med Swish.

Prislista:

  • Våtdräkt (str S-XL) 500kr/dygn
  • Hjälm (str 4-5, 6-7, 8-10)  500kr/dygn
  • Flytväst (Junior och Adult) Gratis
  • Vattenskidor (Märke och modell) 600kr/dygn
  • Wakeboard (Märke och modell) 600kr/dygn

Tillgängligheten kan variera, men de tillbehör som ingår i bokning finns självklart alltid tillgänglig.

Lämna

Produkterna lämnas tillbaka på samma adress, Centrumvägen 94 i Tenhult, senast 06:00 dagen efter bokning. Vi kommer att göra en besiktning vid lämning för att se till så att produkterna återlämnas i samma skick. Eventuella skador kommer att debiteras och betalas på plats via Swish eller på faktura. Detta gäller även tillbehör som trailer, våtdräkt etc.